Opstapvilla

Architectenbureau(s): 

Opdrachtgever: 

  • Particulier

Bouwer: 

Realisatie: 

2013

Ook voor mensen die geen behoefte hebben aan een groot huis maar wel graag in het groen zitten, zijn kavels gereserveerd in Poort. Onder de noemer. “ik bouw in mijn tuin” is het toegestaan oppervlakken tot 55 m2 te bebouwen op kavels die vaak niet groter zijn dan 200m2.

In dit kader is een woning ontwikkeld die de mogelijkheden optimaal benut. Een betonnen casco bevat een woonverdieping boven een souterrain waar ruimte is voor twee tot drie slaapkamers en een badkamer. De gevelbekleding kan door de koper zelf worden gekozen. Bij dit huis in aanbouw is gekozen voor een mooie afwerking met houten latten. De bewoners van het wijkje zorgen zelf voor het onderhoud van de binnenpaden en de publieke ruimte die straks weelderig begroeid zal zijn.

A house developed for those requiring a small house in green surroundings. The concrete shell provides living space above a basement with up to 3 bedrooms and bathroom. The buyer chooses the exterior cladding such as the wood strips shown here (under construction). The surroundings, soon be lush with vegetation, will be resident-maintained.

Nog geen stemmen
Bacchusstraat 10
1363 ZA Almere