Sir-55+ bungalows

Architectenbureau(s): 

Opdrachtgever: 

  • Stichting Initiatieven Realisatie 55+

Bouwer: 

Realisatie: 

2010

Het geheel is in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap gerealiseerd; dit houdt in dat de koper opdrachtgever is tijdens het gehele traject van ontwikkeling, zodat de woning voldoet aan de wensen van de uiteindelijke consument.Door samenwerking hebben de eerste bewoners van deze 12 patiobungalows hun individuele woonwensen kunnen realiseren. Alle bungalows zijn verschillend qua indeling. Carport; 1 kamer op verdieping.

De Stichting Initiatieven Realisatie 55+ (SIR 55+) heeft dit complex ontwikkeld. Met de toekomstige bewoners en eigenaren werden de woonwensen geïnventariseerd, voorafgaand aan het ontwerpen en bouwen van de bungalows. In dat traject koos de een voor een garage, de ander voor een grote bergruimte en een carport. Sommigen hebben nog een kamer op een verdieping. De nadruk ligt op het optimaal woongenot voor de leeftijdscategorie 55 +.

The SIR 55+ organization realized these twelve bungalows as a Collective Private Client project. While aimed at comfort for middle-aged and older residents, each bungalow looks different. Individual options such as a garage, a carport or an extra upstairs room were specified by the future owners.

Bijzonderheden:
Duurzaam
Nog geen stemmen
Vitus Beringstraat 22 t/m 32
Olivier Bruyneelstraat 23 t/m 33
1363 LR Almere